Evenementen
Afgelopen Evenementen

SNS-Bank houdt penaltybokaal in het stadion!

Vorige week was SNS Bank twee dagen aanwezig in het Van Donge & De Roo Stadion. Tijdens deze dagen werd een nieuw team in een topsport omgeving ingewerkt.

Kennismaken met de organisatie en teambuilding waren de twee thema’s die hierbij centraal stonden. Als afsluiter verplaatste de groep zich naar het veld van Excelsior Rotterdam voor een sportieve penaltyclinic.

Meer informatie

Excelsior Legends met oud-spelers en trainers!

Excelsior Rotterdam organiseerde op zondag 17 maart 2019 een bijeenkomst voor oud-spelers en trainers in het Van Donge & De Roo stadion. Onder meer Mario Been, Peter Houtman, Tim Vincken en Michel Breur en Rob Jacobs waren aanwezig.

Op de hoogte blijven?

Tweede thuisnederlaag op een rij voor Excelsior!

Excelsior leek op weg naar een 0-0 tegen PEC Zwolle, maar in de slotfase gaven de Rotterdammers de wedstrijd alsnog uit handen. Door treffers van Kingsley Ehizibue en Younes Namli namen de gasten de drie punten mee naar Zwolle. Er waren ongeveer 4.000 toeschouwers aanwezig in het Van Donge & De Roo stadion.

Wedstrijdverslag

Excelsior op eigen veld onderuit tegen PSV!

In een uitverkocht Van Donge & De Roo stadion ging Excelsior op zaterdag 2 maart onderuit tegen de nummer-1 uit de competitie PSV: 0-2. Steven Bergwijn maakte beide doelpunten voor de gasten uit Eindhoven. Volgende week de uitwedstrijd tegen VVV!

Wedstrijdverslag

Lunch met selectie voor winnaars Vriendenloterij!

Op dinsdag 26 februari waren er 36 winnaars van de VriendenLoterij in het Van Donge & De Roo stadion. Zij kregen een rondleiding door het stadion, keken naar de training van het eerste elftal. Maar het leukste van de dag was de uitgebreide lunch met de selectie van Excelsior. Na afloop kreeg iedereen een bal met handtekeningen van de spelers erop. Een geslaagde dag in Rotterdam!

Speel mee

André Hazes sluit derde helft af in de Nsecure Lounge!

Excelsior boekte op zondag 17 februari een 2-1 overwinning op concurrent FC Emmen. Er zaten ruim 4.000 supporters in het Van Donge & De Roo stadion. Na afloop van de wedstrijd trad André Hazes Jr. in de Nsecure Lounge op voor 1.100 businessleden.

Wedstrijdverslag

Excelsior verslaat Feyenoord in spannende stadsderby!

In een volledig uitverkocht Van Donge & De Roo stadion boekte Excelsior op zondag 3 februari een belangrijke 2-1 overwinning op stadsgenoot Feyenoord. Invaller Robin van der Meer schoot zijn ploeg in de allerlaatste minuut van de wedstrijd op voorsprong.

Wedstrijdverslag

Excelsior wint eerste duel na de winterstop met 2-0!

Op zaterdag 26 januari boekte Excelsior in een uitverkocht Van Donge & De Roo stadion een zeer belangrijke thuiszege op concurrent De Graafschap. Bovendien heeft Excelsior door deze overwinning de gevarenzone in de Eredivisie weer verlaten.

Wedstrijdverslag