Homepage
Mogelijkheden

Vergaderarrangement

Zoek je een vergaderlocatie met voldoende parkeergelenheid? Dichtbij het centrum en de uitvalswegen A15, A16 en A20. Kom dan vergaderen in ons Van Donge & De Roo Stadion!

Wij beschikken over verschillende zalen. En richten deze in naar jouw wensen. Wil je je vergadering uitbreiden met een lunch of diner? Geen enkel probleem. Of misschien juist wel een sportieve activiteit om even de benen te strekken. Genoeg mogelijkheden die we graag met je doornemen!

Meer informatie

Rondleidingen

Ons Van Donge & De Roo Stadion is niet alleen het kleinste maar ook een van de oudste stadions in het Eredivisie voetbal. Wij kunnen in ons stadion 4.400 bezoekers ontvangen.

Ben jij nieuwsgierig wat er binnen de muren van ons stadion allemaal afspeelt? Wil jij een kijkje nemen bij de thuisbasis van Excelsior Rotterdam? Onze gidsen nemen jou graag mee en wie weet loop je nog een speler tegen het lijf!

Meer informatie

Sportieve mogelijkheden

In ons Van Donge & De Roo Stadion staat voetbal centraal. Lijkt het jou leuk zelf eens in ons stadion een balletje te trappen? Dat kan!

Wij helpen je graag bij de organisatie van jouw eigen wedstrijd of voetbaltoernooi. Maar ook andere sportieve activiteiten zoals een zeskamp, bootcamp of boksclinic kunnen wij verzorgen.

Meer informatie

Zakelijke mogelijkheden

congres, beurs of seminar organiseren? Plan deze in ons Van Donge & De Roo Stadion. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van dit soort bijeenkomsten en op basis van jouw wensen kunnen we bekijken welke zaal het meest geschikt is en hoe de zaal moet worden ingericht.

Meer informatie

Workshops & Trainingen

Wil je een workshop of training organiseren in ons Van Donge & De Roo Stadion. Dat kan! Of het nu om een een dag(deel)vullend programma gaat of als break out tijdens een lange vergadering. Van voetbalclinic tot kookworkshop tot teambuildingssessies kunnen wij voor je organiseren maar uiteraard kun je ook je eigen training of workshop bij ons laten plaatsvinden.

Meer informatie