Homepage
Kinderfeestjes
Unieke Locatie
Toffe Ruimtes
Creatieve F&B Concepten
Legendarische Events

Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuke locatie voor een sportief kinderfeestje Kom dan naar het Van Donge & De Roo Stadion. Wij ontvangen jouw kinderen graag in ons supportershome met wat drinken en iets lekkers. Daarna krijgen de kinderen een rondleiding en vervolgens gaan zij het veld op voor een voetbalclinic of mini toernooi. Maar ook gamen tegen onze e-sporter of een springkussen op het veld is mogelijk. En tot slot krijgen de kinderen nog een bekertje limonade met wat lekkers.

Neem contact met ons op

Aanbevolen zalen

Kleedkamer
Kleedkamer

Op zoek naar een ruimte die net even anders is? Kies dan voor de kleedkamer. Voel de spanning van een wedstrijd in onze kleedkamer voor de uitspelende ploeg! Veel Eredivisieclubs en grote voetballers hebben zich in deze ruimte omgekleed en voorbereid op hun wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.

In de kleedkamer kunnen we 6 tot 50 personen ontvangen.

Veld
Veld

Dagelijks traint onze selectie op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. Dit is mogelijk omdat wij beschikken over een kunstgrasveld van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunnen wij dit veld ook verhuren voor jouw evenement. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, clinic, toernooi of borrel, op ons voetbalveld is heel veel mogelijk!

previous arrow
next arrow