Homepage
Sportieve mogelijkheden
Breed Aanbod
Professionele Faciliteiten
Unieke Locatie

Sportieve mogelijkheden

Wil je zelf een balletje trappen in het Van Donge & De Roo Stadion? Wij helpen jou graag bij de organisatie van jouw wedstrijd en kunnen daarbij ook de scheidsrechter en grensrechters verzorgen.

Maar ook andere sportieve activiteiten zijn mogelijk op ons veld. Zoals een zeskamp, boksclinic, voetbalclinic of 7 tegen 7 toernooi. In ons stadion ligt kunstgras van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zijn wij heel flexibel en kunnen er veel activiteiten op ons veld worden opgebouwd of uitgezet. Daarnaast beschikken wij over een ruime database met trainers en sportinstructeurs dus bij iedere activiteit kunnen wij de juiste begeleiding aanbieden.

Wil je jouw sportieve dag compleet maken? Sluit dan af met een lekkere BBQ, een geslaagde actieve dag in de buitenlucht is dan zeker een feit!

Neem contact met ons op

Aanbevolen zalen

Kleedkamer
Kleedkamer

Op zoek naar een ruimte die net even anders is? Kies dan voor de kleedkamer. Voel de spanning van een wedstrijd in onze kleedkamer voor de uitspelende ploeg! Veel Eredivisieclubs en grote voetballers hebben zich in deze ruimte omgekleed en voorbereid op hun wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.

In de kleedkamer kunnen we 6 tot 50 personen ontvangen.

Veld
Veld

Dagelijks traint onze selectie op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. Dit is mogelijk omdat wij beschikken over een kunstgrasveld van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunnen wij dit veld ook verhuren voor jouw evenement. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, clinic, toernooi of borrel, op ons voetbalveld is heel veel mogelijk!

previous arrow
next arrow