Homepage
Workshops & Trainingen
Ontwikkeling
Creatief
Unieke Locatie

Workshops & Trainingen

Creativiteitstrainingen of een social media workshop? Alles is mogelijk in het Van Donge & De Roo Stadion.

Neem contact met ons op

Aanbevolen zalen

Kleedkamer
Kleedkamer

Op zoek naar een ruimte die net even anders is? Kies dan voor de kleedkamer. Voel de spanning van een wedstrijd in onze kleedkamer voor de uitspelende ploeg! Veel Eredivisieclubs en grote voetballers hebben zich in deze ruimte omgekleed en voorbereid op hun wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. In de kleedkamer kunnen we 6 tot 50 personen ontvangen.

Woudesteinzaal
Woudesteinzaal

De Woudesteinzaal is onze kleinste, maar meest complete zaal waardoor deze uitstekend geschikt is voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De Woudesteinzaal kan gebruikt worden voor groepen van 6 tot wel 150 personen.

Wijnbar
Wijnbar

Onze Wijnbar heeft een warme en gezellige uitstraling. Hierdoor is deze ruimte ideaal voor een kleinere groep om in een gezellige ambiance een borrel of buffetdiner te organiseren. De Wijnbar heeft een capaciteit van 150 personen.

Brasserie
Brasserie de Courant

Brasserie de Courant is de locatie waar voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam een heerlijk driegangen brunch, lunch of diner wordt geserveerd. En heeft een eigen entree. Brasserie de Courant biedt plaats aan maximaal 160 personen.

Veld
Veld

Dagelijks traint onze selectie op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. Dit is mogelijk omdat wij beschikken over een kunstgrasveld van uitstekende kwaliteit.

Hierdoor kunnen wij dit veld ook verhuren voor jouw evenement. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, clinic, toernooi of borrel, op ons voetbalveld is heel veel mogelijk!

previous arrow
next arrow