Homepage
Zakelijke mogelijkheden
Unieke Locatie
Toffe Ruimtes
Creatieve F&B Concepten
Legendarische Events

Zakelijke mogelijkheden

Een vergadering, congres, beurs of medewerkersbijeenkomst? Wij ontvangen u graag in het Van Donge & De Roo Stadion. En door jarenlange ervaring van Excelsior Hospitality & Events, weet u zeker dat uw bijeenkomst perfect verzorgd is.

Neem contact met ons op

Aanbevolen zalen

Brasserie
Brasserie de Courant

Brasserie de Courant is de locatie waar voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam een heerlijk driegangen brunch, lunch of diner wordt geserveerd. En heeft een eigen entree. Brasserie de Courant biedt plaats aan maximaal 160 personen.

Nsecure Lounge
Nsecure Lounge

De ruimte is op te delen in drie kleinere ruimtes waardoor het geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten en festiviteiten. Van vergaderingen tot een groot bedrijfsfeest. Alles is mogelijk in de Nsecure Lounge. De sfeervolle Nsecure Lounge is geschikt voor grote en kleine events van 10 tot 1100 bezoekers.

Woudesteinzaal
Woudesteinzaal

De Woudesteinzaal is onze kleinste, maar meest complete zaal waardoor deze uitstekend geschikt is voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst.

De Woudesteinzaal kan gebruikt worden voor groepen van 6 tot wel 150 personen.

Kralingenzaal
Kralingenzaal

De Kralingenzaal is een complete zaal van middelgroot formaat. Hierdoor is deze zaal geschikt voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De Kralingenzaal heeft een capaciteit van 350 personen en wordt door een schuifwand gescheiden van de Wijnbar en de Woudesteinzaal. De zaal kan dus met beide zalen worden gecombineerd, waardoor de capaciteit verhoogd kan worden tot wel 1100 personen.

Rotterdamzaal
Rotterdamzaal

Onze Rotterdamzaal is een combinatie van de Woudesteinzaal en de Kralingenzaal. Zeer geschikt voor grotere zakelijke bijeenkomsten, zoals een seminar, lezing of congres. De Rotterdamzaal heeft een capaciteit van 800 personen die met de Wijnbar erbij uit te breiden is tot 1100 personen.

Wijnbar
Wijnbar

Onze Wijnbar heeft een warme en gezellige uitstraling. Hierdoor is deze ruimte ideaal voor een kleinere groep om in een gezellige ambiance een borrel of buffetdiner te organiseren.

De Wijnbar heeft een capaciteit van 150 personen.

previous arrow
next arrow