Homepage
Zalen

Nsecure Lounge

De Nsecure lounge is onze grootste zaal. Deze ruimte is door scheidingswanden op te delen in drie kleinere zalen:
- De Woudesteinzaal
- De Kralingenzaal
- De Wijnbar

Dat maakt deze zaal dus heel geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten. Van kleine tot grote events vanaf 10 tot 1.100 personen, van vergaderingen tot bedrijfsfeesten.

Meer informatie

Woudesteinzaal

De Woudesteinzaal is onze kleinste, maar meest complete zaal en heel geschikt voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De Woudesteinzaal kan gebruikt worden voor groepen van 6 tot 150 personen.

Meer informatie

Kralingenzaal

De Kralingenzaal is ruimer dan de Woudesteinzaal en heeft  een capaciteit van 350 personen. Deze ruimte leent zich goed voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De zaal wordt door schuifwanden gescheiden van de Wijnbar en de Woudesteinzaal en kan dus met beide zalen worden gecombineerd.

Meer informatie

Rotterdamzaal

De Rotterdamzaal is een combinatie van de Woudesteinzaal en de Kralingenzaal. Geschikt voor grotere bijeenkomsten. De zaal heeft een capaciteit van 800 personen die uit te breiden is met de Wijnbar tot 1.100 personen.

Meer informatie

Wijnbar

Onze Wijnbar heeft een gezellige en warme uitstraling. Een ideale ruimte voor een borrel of buffetdiner tot 100 personen. De zaal is te combineren met de Kralingenzaal waardoor de capaciteit wordt vergroot naar 500 personen.

Meer informatie

Brasserie

In brasserie De Courant serveren wij voorafgaand aan iedere thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam een heerlijk driegangen brunch, lunch of diner. Deze ruimte is dus uitermate geschikt voor een besloten diner of lunch. In De Courant kunnen wij 160 personen ontvangen.

Meer informatie

Spelershome

Het spelershome is het thuishonk van onze selectiespelers en technische staf. Deze ruimte heeft de uitstraling van een bruine kroeg. Een leuke ruimte voor een borrel of receptie tot 160 personen in een gezellige ouderwetse ambiance.

Meer informatie

Supportershome

Het supportershome heeft een eigen entree en beschikt over een terras. Dit terras grenst aan het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. Vele feesten hebben wij hier al mogen faciliteren. In het supportershome kunnen we tot 250 personen ontvangen.

Meer informatie

Kleedkamer

Op zoek naar een niet alledaagse zaal? Reserveer dan onze kleedkamer en voel die wedstrijdspanning! De ruimte is geschikt voor 6 tot 50 personen. Ook alle Eredivisie clubs bereiden zich in deze kleedkamer voor op hun wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.

Meer informatie

Veld

Ons kunstgrasveld is van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kan de Excelsior selectie er dagelijks op trainen en kunnen wij het daarnaast nog verhuren. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, clinic, toernooi of borrel, op ons voetbalveld is heel veel mogelijk!

Meer informatie