homeSliderBG
Brasserie de Courant
Eigen Entree
Diner Locatie
160 Personen
Eigen Bar

Brasserie de Courant

Brasserie de Courant heeft een eigen entree en biedt plaats aan maximaal 160 personen. In de brasserie wordt voorafgaand aan alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam een driegangen lunch of diner geserveerd.

Met de aangrenzende keuken is deze ruimte op niet wedstrijddagen dus heel geschikt voor een besloten lunch of diner. Samen met de kok wordt er een menu samengesteld waar jouw gasten van zullen genieten. Wat gezellige achtergrond muziek of een live optreden voor de sfeer en jouw event is geslaagd.

Maar ook een lezing, presentatie of seminar is goed mogelijk in onze brasserie. Een theater of carré opstelling, een beamer met scherm en de zaal heeft een heel ander karakter. Plaatsen we een aantal statafels in de zaal, dan is de ruimte in combinatie met de aanwezige bar een uitstekende receptieruimte.

Bekijk de beschikbaarheid Impressie bekijken

Opstellingen

Theater
Receptie
Carre
Diner
Cabaret

Vergelijkbare zalen

Wijnbar
Wijnbar

Net als Brasserie de Courant heeft de Wijnbar een bar en beschikt over een eigen keuken. De wijnbar heeft een capaciteit van 150 personen.

Spelershome
Spelershome

Het spelershome is het thuishonk van onze selectiespelers en technische staf. Met de uitstraling van een bruine kroeg, een leuke locatie voor een gezellige borrel of receptie tot 160 personen.

Supportershome
Supportershome

Het supportershome heeft ook een eigen entree en beschikt daarnaast over een terras dat grenst aan het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. De zaal is ruimer dan de brasserie met een capaciteit tot 250 personen.

previous arrow
next arrow