homeSliderBG
Kralingenzaal
Zicht op 't veld
Vaste Bar
350 personen
TV + Geluidsinstallatie

Kralingenzaal

De Kralingenzaal is onderdeel van de Nsecure Lounge. Met een schuifwand waarop Rotterdam prachtig is weergegeven wordt de ruimte gescheiden van de lounge. Vanuit de Kralingenzaal heb je zicht op het veld. Het is dus mogelijk dat tijdens jouw bijeenkomst de selectiespelers van Excelsior Rotterdam op het veld aan het trainen zijn.

In de Kralingenzaal kunnen wij tot 350 gasten ontvangen. Deze ruimte is heel geschikt voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. Een geluidsinstallatie is aanwezig en er hangen verschillende TV schermen waar je jouw content op kunt delen. 

Omdat het een eigen bar heeft is het ook een prima ruimte voor een borrel, receptie of netwerkbijeenkomst.

Bekijk de beschikbaarheid Impressie bekijken

Opstellingen

Vergelijkbare zalen

Rotterdamzaal
Rotterdamzaal

De Rotterdamzaal is een combinatie van de Kralingenzaal en de Woudesteinzaal. De ruimte beschikt over dezelfde faciliteiten als de Kralingenzaal. In deze ruimte kunnen we tot wel 800 personen ontvangen.

Supportershome
Supportershome

Het supportershome is net iets kleiner dan de Kralingenzaal en heeft een capaciteit tot 250 personen. Het heeft een eigen entree en beschikt over een terras dat grenst aan het veld van het stadion. Hierdoor is het deze ruimte, net als de Kralingenzaal, ook goed te combineren met een sportieve activiteit op het veld.

previous arrow
next arrow