NSecure Lounge
Nsecure lounge
Zicht op 't veld
1100 personen
TV + Geluidsinstallatie
Flexibele ruimte

Nsecure Lounge

De Nsecure Lounge is onze grootste zaal. Hier kunnen we tot wel 1.100 bezoekers ontvangen. In de Lounge zijn drie vaste bars van waar wij jouw gasten kunnen bedienen. Dat maakt deze ruimte heel geschikt voor grote bedrijfsfeesten.

Maar ook een plenaire sessie voor een grote groep (medewerkers) kun je hier organiseren. Door de hele lounge hangen op verschillende plekken TV schermen waardoor er altijd zicht is op een TV scherm waarop bijvoorbeeld jouw presentatie wordt getoond. En de aanwezige geluidsinstallatie zorgt ervoor dat de spreker door de gehele ruimte ook goed te horen is.

Via de Lounge bereik je onze zakelijke 'Henk Zon' tribune. Via deze tribune heb je over de hele lengte goed zicht op het veld in het stadion. Het is zomaar mogelijk dat er tijdens jouw evenement getraind wordt op het veld door de selectiespelers van Excelsior Rotterdam!

Bekijk de beschikbaarheid Impressie bekijken

Opstellingen

Vergelijkbare zalen

previous arrow
Rotterdamzaal
Rotterdamzaal

Iets kleiner dan de Nsecure Lounge is de Rotterdamzaal. Eén vaste bar minder maar verder dezelfde faciliteiten. Hier kunnen we maximaal 800 personen ontvangen.

Veld
Veld

Op het veld kunnen we ook een groep van 1.100 personen ontvangen en nog wel groter ook! Het veld heeft niet dezelfde faciliteiten als de Lounge maar met mobiele units en apparatuur kunnen we ook hier aan jouw wensen tegemoet komen.

next arrow