homeSliderBG
Rotterdamzaal
Vaste Barren
Zicht op 't veld
800 personen
Flexibele ruimte

De Rotterdamzaal

De Rotterdamzaal is een combinatie van de Woudesteinzaal en de Kralingenzaal. Door de tussenwand weg te schuiven ontstaat er een mooie ruimte voor een receptie of (netwerk)borrel. Maar ook jouw seminar, lezing of congres kun je in deze zaal houden.

Er hangen verschillende tv schermen waarop je jouw content kan plaatsen en heeft de beschikking over een geluidsinstallatie. Doordat je vanuit de zaal zicht hebt op het veld kun je tijdens jouw event ook even een blik werpen op de training van de selectie van Excelsior die dan plaatsvindt.

De zaal heeft een capaciteit van 800 personen. Dit kunnen we uitbreiden naar 1100 personen door de Wijnbar erbij te betrekken.

Bekijk de beschikbaarheid Impressie Bekijken

Opstellingen

Vergelijkbare zalen

Nsecure Lounge
Nsecure Lounge

De ruimte is op te delen in drie kleinere ruimtes waardoor het geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten en festiviteiten. Van vergaderingen tot een groot bedrijfsfeest. Alles is mogelijk in de Nsecure lounge. De sfeervolle Nsecure Lounge is geschikt voor grote en kleine events van 10 tot 1100 bezoekers.

Woudesteinzaal
Woudesteinzaal

De Woudesteinzaal is onze kleinste, maar meest complete zaal waardoor deze uitstekend geschikt is voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De Woudesteinzaal kan gebruikt worden voor groepen van 6 tot wel 150 personen.

Kralingenzaal
Kralingenzaal

De Kralingenzaal is een complete zaal van middelgroot formaat. Hierdoor is deze zaal geschikt voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst. De Kralingenzaal heeft een capaciteit van 350 personen en wordt door een schuifwand gescheiden van de Wijnbar en de Woudesteinzaal. De zaal kan dus met beide zalen worden gecombineerd, waardoor de capaciteit verhoogd kan worden tot wel 1100 personen.

previous arrow
next arrow