Spelershome
Spelershome
Bruine Kroeg
Borrel/Receptie
Eigen Bar + Keuken
160 Personen

Spelershome

Het spelershome is het thuishonk van onze selectiespelers en technische staf. Deze ruimte heeft de uitstraling van een bruine kroeg, waardoor het een gezellige ouderwetse ambiance heeft en daardoor zeer geschikt is voor een gezellige borrel of receptie.

Het spelershome is geschikt voor een evenement voor tussen de 6 en 160 personen.

Er hangen twee televisieschermen die u kunt gebruiken. En beschikt over een eigen bar en keuken

Bekijk de beschikbaarheid Impressie Bekijken

Opstellingen

Vergelijkbare zalen

Wijnbar
Wijnbar

Onze Wijnbar heeft een warme en gezellige uitstraling. Hierdoor is deze ruimte ideaal voor een kleinere groep om in een gezellige ambiance een borrel of buffetdiner te organiseren. De Wijnbar heeft een capaciteit van 150 personen.

Supportershome
Supportershome

Het supportershome heeft een eigen entree en beschikt over een terras. Dit terras grenst aan het veld van het Van Donge & De Roo Stadion, het is dus mogelijk dat er tijdens jouw evenement op het veld een training plaatsvindt van de selectiespelers van Excelsior Rotterdam. Het supportershome biedt plaats aan 6 tot 250 personen, dus zowel voor een klein tot middelgrote evenement heel geschikt.

Brasserie
Brasserie de Courant

Brasserie de Courant is de locatie waar voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam een heerlijk driegangen brunch, lunch of diner wordt geserveerd. En heeft een eigen entree. Brasserie de Courant biedt plaats aan maximaal 160 personen.

previous arrow
next arrow