Woudesteinzaal
Woudesteinzaal
150 personen
Vaste Bar
Zicht op 't veld
TV + Geluidsinstallatie

Woudensteinzaal

De Woudesteinzaal is onze kleinste, maar meest complete zaal waardoor deze uitstekend geschikt is voor een seminar, lezing of medewerkersbijeenkomst.

Vanuit deze zaal heb je zicht over het gehele veld. Het is dus goed mogelijk dat er tijdens jouw evenement een training plaatsvindt op het veld van de selectiespelers van Excelsior Rotterdam.

Doordat je vanuit deze zaal direct toegang hebt tot de Henk Zon tribune, behoort een combinatie met sportieve activiteiten tot de mogelijkheden.

Door de aanwezige bar is de zaal ook geschikt voor een borrel of receptie.

De Woudesteinzaal kan gebruikt worden voor groepen van 6 tot 150 personen.

Deze zaal kan gecombineerd worden met de Kralingenzaal, waardoor de maximum capaciteit vergroot wordt tot wel 800 personen.

De Woudesteinzaal heeft verschillende TV’s en een goede geluidsinstallatie, waar je gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld voor een presentatie.

Bekijk de beschikbaarheid Impressie bekijken

Opstellingen

Vergelijkbare zalen

Wijnbar
Wijnbar

Onze Wijnbar heeft een warme en gezellige uitstraling. Hierdoor is deze ruimte ideaal voor een kleinere groep om in een gezellige ambiance een borrel of buffetdiner te organiseren. De Wijnbar heeft een capaciteit van 150 personen.

Kleedkamer
Kleedkamer

Op zoek naar een ruimte die net even anders is? Kies dan voor de kleedkamer. Voel de spanning van een wedstrijd in onze kleedkamer voor de uitspelende ploeg! Veel Eredivisieclubs en grote voetballers hebben zich in deze ruimte omgekleed en voorbereid op hun wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. In de kleedkamer kunnen we 6 tot 50 personen ontvangen.

previous arrow
next arrow